#uforsvarlig kapittel 2

Dette er ikke godt nok! Vi kan ikke sitte og se på at barn og ansatte skal ha slike hverdager i barnehagene våre. Allerede nå kommer de dårlige eksemplene på hvordan kommunene gjør innsparinger på frem, og Trondheim kommune har helt offentlig varslet at de kommer til å kutte i vikarbruk og at de venter til 2020 med å innfri normen. Hvordan ser en allerede presset hverdag for barn og ansatte ut da? Når det ikke engang settes inn vikar ved fravær. Hvordan kan man forvente at vi skal kunne oppfylle vårt mandat, og hva skjer med arbeidsvilkårene til de ansatte og sikkerheten til barna?

Denne uken lanserer vi #uforsvarlig kapittel 2 og fortsetter kampen mot en bedre bemanning for barn og ansatte i norske barnehager!

Første historie kommer i morgen, så følg med!

Vi er avhengig av å ha deg med på laget, enten du er ansatt, forelder, besteforelder, spesialpedagog, helsesøster, psykolog eller whatever. Har du opplevd ting rundt bemanning, lever din historie her:

https://docs.google.com/forms/d/1Eo8X5rOg_rOpuFlTHCFOnhHXBQU0GsAhhyFy-YyTX14/viewform?edit_requested=true&fbclid=IwAR3FwpSLivCE6VidQthPCXrDiK5Niyh5Fm3aHmlPJly7DgPPaBtugLJCdrw

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s