500 historier

Kjære, kjære medopprørere!

Nå har #uforsvarlig– kampanjen holdt det gående i ganske nøyaktig 1 år.
På det året har vi sammen dokumentert intet mindre enn 500 historier om uforsvarlige tilstander i barnehagene.
Rundt halvparten av disse er sendt inn etter at bemanningsnormen ble innført høsten 2018.

For å kunne få et godt grunnlag til å kunne evaluere bemanningsnormen til våren trenger Storting og Regjering informasjon fra oss som er i barnehagene hver dag og som vet hvor skoen trykker.

Foreldre, assistenter, BUA, barnehagelærere, pedagogisk ledere, styrere og andre som har med barnehagebarn å gjøre: fortsett å sende inn dokumentasjon på hvilken innvirkning bemanningsnormen har i « din» barnehage!