Barnehagedagen 2019

Tirsdag 12. mars markeres Barnehagedagen rundt omkring i landets barnehager med temaet «Jeg lurer på».

Det er mye vi i Barnehageopprøret lurer på også. For eksempel om ikke alle barn i alle barnehager er like mye verdt, siden normen ikke fullfinansieres. Og om 14 milliarder er en alt for høy pris å betale for at nesten 300.000 barn skal ha et tilfredsstillende antall ansatte rundt seg i barnehagehverdagen, når vi vet hvor viktig de første årene av et barns liv er for både videre skolegang og livet som kommer.

Bemanningsnormen er ikke bra nok, og dette markerer vi med å kle oss i noe rødt på Barnehagedagen ‼️ Vi håper du blir med oss på laget og gjør det samme, for det er sammen vi er Barnehageopprøret 💪🏻

Vi oppfordrer dere til å ta selfier med røde klær og poste dem i kommentarfelt og i statusoppdateringer denne dagen.

Hjelp oss med å spre budskapet ved å dele dette innlegget ‼️

En kommentar om “Barnehagedagen 2019

1. Elin sier:

Vi alle er veldig glade for bemanningsnormen som er kommet, det skal gi et løft til barna og deres hverdag. Men når skal vi begynne å protestere om en norm som sier noe om hvor mange barn som kan være per avdeling, pedagogisk areal. For at det skal være godt og forsvarlig tilbud for alle barn uansett funksjonsnivå! Det er ikke alltid antall voksne som bør reguleres men også antall barn per arial.

Liker