#egentlig – fortelling 2

Jeg begynte å jobber barnehage for første gang i august. Jeg kommer med bakgrunn fra skole og SFO. Etter 1 måned, er jeg usikker hvor lenge jeg er i stand til å stå i denne jobben. Vi får aldri tid til å planlegge på avdelingsmøter, fordi ingen kan passe ungene «våre» lenge nok. På denne måten må vi hele tiden planlegge over hodet på barna mens vi kler på, har overganger, eller utetid. Selv når alle er på jobb, er det kun i kjernetiden og vi er ikke mange nok til å kunne gjennomføre gode pedagogiske opplegg. Vi henger etter i hver sving, og jeg har hatt vondt i magen hver eneste dag når jeg har vært ferdig.

En kommentar om “#egentlig – fortelling 2

1. Etter 35 år i stortsett 100% i barnehage er eg sjukemeldt 50% .utslitt. det er tøffe dagar og stor forandring frå dei første åra eg jobba. For lite bemanning pr barn. Me strekk ikkje til med tidleg innsats. Ikkje eit yrke verta gammal i seier eg til dei unge som byrjar no.

Liker