#egentlig – fortelling 3

30 barn på 5 ansatte – innenfor bemanningsnormen. For å dekke hele dagen på 10 timer er det ulike vakter. Denne dagen er vi alle voksne, men når kl. er 8.20 er vi to voksne. Meg og ny vikar. Neste ansatt kommer ikke før 8.30 (9.00 om det er en pedagog). Kl. 8.20 går brannalarmen da er vi 2 voksne og 23 barn. Heldigvis var det falsk alarm denne gangen og ingen barn ble redde. Men hva skjer den dagen det faktisk brenner? Innenfor bemanningsnormen, men langt i fra bra nok!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s