#egentlig – fortelling 4

Under halve åpningstiden er «fullbemannet». I løpet av disse 5 timene, som også er «kjernetid» skal «alt» skje. Avdelingsmøter, ledermøter, to måltider skal tilberedes og ryddes vekk, pauseavvikling, plantid til både ped.ledere og fagarbeidere, småbarna skal kles på og av i forbindelse med utelek, mates, byttes bleier på, legges og «voktes» under søvn, OG vi skal ha gode pedagogiske opplegg, turer, frilek, gi barna omsorg og trygghet, avdekke og hindre mobbing, gi ekstra støtte til barn med f.eks. språklige eller motoriske utfordringer som ikke er «alvorlige nok» til å få ekstra ressurser m.m. Ikke alt foregår daglig, men veldig mye av det skal gjennomføres daglig, og det er ikke mange timene pr uke hvor ALLE er sammen barna samtidig!