#egentlig – fortelling 5

Jeg har jobbet overtid i alt fra 15 minutt til 2 timer flere dager hver eneste uke etter sommerferien fordi bemanningen ikke er tilstrekkelig på avdelingen (ja, barnehagen følger bemanningsnormen). Spesielt ikke når det er nyansatte som er helt uerfaren og tilvenning av nye barn. Men det er en velkjent opplevelse resten av året også. Jeg går fra jobb med dårlig samvittighet, nesten hver dag, fordi jeg ikke strekker til verken for barna, foreldrene eller mine medarbeidere. Og flere ganger opplever jeg det som at jeg får trekke pusten for første gang den dagen når jeg endelig setter meg i bilen min. Etter 7 år som barnehagelærer og pedagogisk leder har jeg nå begynt å se meg om etter en annen arbeidsplass enn barnehagen, for jeg er utslitt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s