#egentlig – fortelling 8

Vi er en avdeling med 18 barn, og 3 ansatte. Om en er borte er vi to igjen. Er det pedagogen og meg som er igjen, er jeg alene fra kl 14.00 – 17.00 med hele gruppa, eller fra 7.30 – 10.00. For pedagogen blir det jo noe av det samme, bortsett fra at de har kortere dag, så det blir ikke fullt så lenge som for oss assistenter. Det samme gjelder ved ferier, hvor vi ikke får vikar. Dette er ikke til barnas eller ansattes beste.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s