#egentlig – fortelling 9

Ei av jentene på avdelingen sier hun må på do. Jeg vet at når dette barnet skal på do, krever det oppfølgning fordi hun blir fort sår. Denne dagen, er en slik dag hvor den ene konflikten tar den andre. Jeg glemmer å følge jenta opp. Ca 4 timer senere, rett før hun blir hentet- sier hun at hun må på do igjen. Denne gangen ser jeg muligheten til å hjelpe henne. Jeg Oppdager at hun har avføring i trusa. Hun har bæsjet og ikke tørket seg. Hun er sår og jeg er skuffet og overgitt over meg selv – men aller mest på systemet rundt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s