#egentlig – fortelling 11

Vi er 4 ansatte på 24 barn. Vi har en relativt kort åpningstid på 9t og pedagogene er fleksible med å ta ut ubunden tid kun når det ikke går for mye ut over barna. Men uansett om vi nok har det bedre en mange andre, kjenner jeg daglig på at jeg kommer til kort, at jeg blir sintere enn jeg vil, at jeg glemmer å returnere til det barnet jeg bare sa ‘vent litt’ til, at jeg ikke får fulgt opp nye barn på avdelingen som ikke snakker norsk ennå og at jeg går hjem med hodeverk og en følelse av å ikke strekke til i dag heller.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s