#egentlig – fortelling 20

Jobber i en privat barnehagekjede og her opplever vi at vi er kun et ansatt nummer i rekken og at barna er bare antall enheter på et papir. Vikarbudsjett eksisterer ikke, her må det trikses og mikses , kravene kommer flere og flere uten at det blir satt inn ressurser. Hver dag strekker vi oss i alle ender for å hjelpe hverandre på huset, til det beste for barna. Det er brannslukking her og der, og de barna som trenger det lille ekstra får ikke det. Vi har ikke nok hender! Det er forferdelig å være vitne til det som skjer i barnehagesektoren nå, det er kun økonomi og ikke menneskeverdet som står i fokus. Nå må vi alle gjøre opprør for å si at NOK er NOK! Bemanningsnormen MÅ gjelde i hele barnehagens åpningstid og barnehagene må få bedre økonomiske rammer for å Sikre en drift der vi kan oppfylle rammeplanen i sin helhet!