#egentlig – fortelling 29

Vi er en barnehage med åpningstider fra 6.45-17.00 . Det å ivareta alle barns behov er umulig igjennom en dag. Det er svært lite av dagen man er alle ansatte på avdelingen pga møter, pauseavvikling , plantid , forberedelse av måltid , rydding av måltid osv. I tillegg skal du ivareta og se foreldrene som leverer og henter barna sine. Ja til bemanningsnorm til å gjelde hele dagen slik at man kan se og ivareta alle barnas behov.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s