#egentlig – fortelling 31

Alene på småbarnsavdelingen med 7 barn alene. Jeg løper rundt som en jojo der jeg ikke klarer gi noen av barna kvaliteten de har krav på. Jeg løper rundt for å forsøke avverge at en blir bitt, at en annen blir lugget i håret. Jeg prøver sette meg ned med noen barn for å engasjere de i lek, men må gå ifra fordi to andre barn har klatret opp på bordet og ikke kommer ned på egenhånd. Bleiene må skiftes inne på avdelingen, men jeg må avbryte midt i bleieskift for å avverge en konflikt mellom to barn. Glemmer da å skifte bleie på et annet barn som blir lagt i vogna med bleia fra morningen av.

2 kommentarer om “#egentlig – fortelling 31

1. Hmm må si jeg føler med deg, hvorfor får dere ikke flere inn på skift? Dette er ikke bra for verken dere voksen eller barna ;O( jeg har selv jobbet i barnehage og vet din smerte når du står der med så mange barn alene! Du må ikke gi deg få satt ord til ledelsen at flere MÅ på jobb!!! God før førjulstid til deg og alle dere alle ;O)

Liker

2. Husk at det begås store menneskerettighetsbrudd mot barna hos dere, så ledelsen må få informasjon om disse alvorlige bruddene. Heier på deg, stå på ikke gi deg, Varme tanker fra meg på fjellet i 3 advent ;O)