#egentlig – fortelling 32

På 3-6 år er bemanningen spesielt alt for lav! 18 barn tilsvarer 3 ansatte, men med plantid, pauser og møter er det omtrent alltid 2 igjen på avdeling. Hvordan kan man da følge opp leken, støtte barnet, veilede, se enkeltbarns behov og ha gode tilrettelagte aktiviteter? Det vil være en ansatt på toalettet og hjelpe barna der, samt kjøkkentjenester, samtale med foreldre store deler av dagen, mens en er igjen med de 17 andre. Helt uforståelig hvordan rammeplan, omsorg, tryggleik, støtte, tilrettelegging, barnehageloven osv skal kunne følges opp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s