#egentlig – fortelling 33

Jeg er på vei bort fra barnehage. Etter 19 år så orker jeg ikke dette presset! Vi fyller opp stor avdeling med 2 åringer, slik at det blir plass til flere små. Da blir det mye biting, dytting ,kloring osv… Vi ansatte har egne syke barn, vi er på møter, vi må bruke opp avspaseringsdager, feriedager og vikarer får vi ikke alltid. Nå orker jeg ikke mer.. Jeg er bare 41, men nå orker jeg ikke å aldri føle at vi er nok voksne!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s