#egentlig – fortelling 35

I dag har jeg vært en dårlig pedagog. Utålmodig, brå og frustrert. Barna har ikke fått det de har krav på, hverken gjennom rammeplan, meg som god trygghetsperson, eller av rettigheter til å bli sett, hørt og medvirke i dagen sin.

Fra jeg kom til jeg gikk har jeg ikke rukket å gå på do, spise mat eller få pause som et resultat av bemanningen i barnehagen når det ikke settes inn vikar ved sykdom. Det resulterer i at jeg ikke kan gjøre jobben min på en god nok måte. Og kvalitet kan det sees langt etter. Dette går ikke!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s