Lojal – ovenfor hvem?

Det er utrolig synd at bemanningen skal være så lav at det går ut over det pedagogiske tilbudet, og også helsen til de ansatte. Veldig mange blir sykemeldt på grunn av stort arbeidspress, særlig i perioder med høyt fravær og få vikarer. Vet om barnehageansatte som sliter med og/eller revmatisme som følge av stress på jobb. Det aller verste for meg, er når det er fravær blant personalet, og avdelingen ikke får vikar fordi de har støttepedagog der. Da blir støttepedagogen brukt som en «vanlig ansatt» som er med å “passe” på hele avdelingen, og barnet som har fått innvilget støtte og trenger en person med seg hele tiden står igjen alene, og får virkelig ingenting ut av dagen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s