#si det – Historie 9

De siste årene har barnehagen jeg jobber i og flere rundt fått tidligere åpningstid. Vi åpner 06.45 om morningen og ser flere åpner 7.00. Dette medfører at personalet ved full bemanning kun går 4,5t eller 2,5t med full bemanningnorm. Det er ofte opptil 16 barn og 2 eller 3 voksne ved frokostservering. På en småbarnsbase da skal 2 til 3 voksne lage frokost, mate de som trenger det, fylle på nye porsjoner, ta godt imot de som leveres under frokost, ha ett fang ledig til triste barn, helst sitte ved bordet sammen med barna…vi strekker aldri til! Jeg mener bemanningsnormen også må ta hensyn til åpningstid og tilbudet barnehagen tilbyr. Lang åpningstid og matservering burde utløse flere ansatte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s