#sidet – Historie 2

Vi har barn som trenger ekstra, kall dem gjerne de sårbare barna. I samtale med PPT blir det gitt «gode» råd om hva vi må gjøre og hvordan. Dette innebærer uten unntak at ansatte må være tett på. Og det innenfor de rammene vi har. Hvordan kan kan noen tro vi klarer det når åpningstiden og bemanningsnorm gjør at vi bare er 3 ansatte på 18 barn bare 1,45 t h er dag? Og det er uten unntak flere barn i hver gruppe som trenger ansatte tett på. Da hjelper det lite hvor mye kompetanse de ansatte har.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s