#sidet – Historie 7

Vi kjenner på bemanningsutfordringer på avdelingen nå når vi har tre nye barn på tilvenning, og hvert av disse nye barna trenger en trygg tilknytningsperson hver. Vi er bare tre i grunnbemanning, så de andre seks barna må overlates mye til seg sjøl. Bemanningskrise oppstår når en medarbeider blir sjuk med påvist korona mandag og måtte dra hjem fra jobb midt på dagen. Da er vi to ansatte igjen på ni barn. Min gjenværende kollega er ikke frisk, trolig har hun lungebetennelse, men hun er allikevel på jobb og tar smertestillende for å holde ut. Resten av uka har vi gått delvis underbemanna, delvis med ukjente vikarer som barna ikke kjenner og vi to faste har jobba ekstra lange dager for å unngå å kunne opprettholde åpningstiden.