Hva kan DU gjøre?

Vi mener fortsatt at «Minimumsnorm for grunnbemanning i barnehagen» som kom i høst, er for svak. Dermed fortsetter vi kampen!!

I forrige runde samlet vi inn over 350 #uforsvarlig historier som vitnet om hverdager i barnehagen som er langt fra gode nok for våre barn. Underskriftskampanjen til Foreldreopprøret samlet over 27.000 underskrifter med sin underskriftskampanje for en strengere bemanningsnorm enn det som var foreslått.

Nå ber vi foreldre og ansatte følge nøye med på bemanningen i sin barnehage.

Gått med følelsen av utilstrekkelighet på jobb?
Med en følelse av at det er vanskelig å holde oversikt fordi det er mange barn igjen når mellomvakten går og du er igjen alene de siste timene?
Har du levert fra deg barnet ditt og kjent at noe ikke stemmer, eller at du tilsynelatende opplever situasjonen som uoversiktlig når du leverer/henter?

Del din fortelling med oss og fortell oss det du ser og opplever ved å følge denne lenken: https://docs.google.com/forms/d/1Eo8X5rOg_rOpuFlTHCFOnhHXBQU0GsAhhyFy-YyTX14/viewform?edit_requested=true

Ønsker du å levere din historie anonymt? Ikke noe problem – bare kryss av for dette på side to i skjemaet.

Facebooksiden til Barnehageopprøret finner du her:

Facebooksiden til Foreldreopprøret finner du her: