#egentlig – fortelling 10

Hver eneste dag kjenner jeg hvor utilstrekkelig jeg er på jobb, til tross for at jeg og alle mine kollegaer gjør vårt beste. Likevel holder det ikke, det er på ingen måte greit å være vitne til, og å føle på at du ikke får vært tilstede slik barna trenger og har krav på! «Jeg skal bare..» «jeg kommer snart..» er setninger jeg sier utallige ganger i løpet av en dag, og jeg er så redd for at barna føler jeg svikter dem, og ikke ser dem. Også har man alle de barna som trenger deg litt ekstra, som har utfordringer i leken eller med det sosiale, som trenger veiledning og tilstedeværende ansatte.. Hvilke konsekvenser får det at vi ikke får gitt disse barna det de trenger (og har krav på)?! Flere ansatte i barnehagen nå! For barnas beste – ALLTID!!